Menu

Bax-shop.nl

Aanleiding

Bax-shop.nl is een innovatieve speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Bax-shop.nl biedt een breed assortiment voor muziekluisteraars en -makers en is daarin online de grootste van de Benelux. Om de klanten up to date te houden van de laatste promoties, producten en informatie is Typify gevraagd een iPad e-magazine te ontwikkelen.

Oplossing

Viermaal per jaar brengt Bax-shop.nl een magazine uit om het assortiment toe te lichten. Daarnaast worden artiesten geïnterviewd en geeft het magazine meer achtergrond informatie.

Typify heeft de distributie van dit magazine gedigitaliseerd door middel van een iPad app. Bax-shop.nl kan vanuit een CMS systeem nieuwe (PDF) magazines uploaden en links en content toevoegen of pushberichten sturen. Gebruikers kunnen vanuit de app de magazines downloaden en op hun iPad doorbladeren. De applicatie is tevens geschikt voor de iPhone en beschikbaar in verschillende talen en landen.

Resultaat

Het Bax-shop e-magazine is goed ontvangen onder de klanten van bax-shop.nl en gewaardeerd met 4 van de 5 sterren bij de klantbeoordelingen in de iTunes app store.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.