Menu

Domino’s Pizza

Aanleiding

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Sinds 1989 is het bedrijf actief in Nederland. Ondertussen is Domino’s met meer dan 150 filialen ook in Nederland uitgegroeid tot een herkenbaar merk in het straatbeeld.

Voor alle filialen zijn relatief veel werknemers nodig voor het bakken en bezorgen van de pizza’s. Veel filialen hebben een tekort aan jonge mensen voor deze banen. De jongere werknemers groeien vaak door binnen het bedrijf en zijn dus ook voor de toekomst waardevol. Domino’s heeft Typify gevraagd om te ondersteunen met de online werving van personeel.

Oplossing

Om de zoektocht naar werknemers te vergemakkelijken is een apart platform opgezet: Domino’s Jobs. Hier wordt informatie verschaft aan potentiële werknemers en eventueel aan hun ouders/verzorgers.

De website is gebouwd op het Drupal platform. Door middel van een kaart kan direct bekeken worden welke functies beschikbaar zijn voor de dichtstbijzijnde filialen. Vanuit de filiaalpagina kan ook gelijk gesolliciteerd worden op een functie. De sollicitatie komt bij de filiaalhouder terecht. Hij of zij kan ook zelf aangeven welke vacatures open staan. Ingestuurde CV’s blijven ook bewaard om op een later tijdstip alsnog benaderd te kunnen worden.

Door de link naar de website op te nemen op de pizza dozen wordt direct ook de doelgroep bereikt.

Resultaat

De website levert dagelijks meer dan 100 sollicitaties op voor de verschillende filialen van Domino’s. Het ontwerp van de website spreekt de doelgroep aan waardoor de conversie hoog is. Om die reden heeft Domino’s de website ook door Typify geschikt laten maken voor de Belgische markt. Dankzij de werving website heeft Domino’s het tekort aan personeel grotendeels af kunnen vangen.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.