Menu

Facebook apps en campagnes

Aanleiding

Vanaf 2010 is de populariteit van Facebook enorm toegenomen. Facebook biedt kansen voor meer  bereik, fans en een beter klantcontact maar ook gevaren. Een merkbeleving kan versterkt worden dankzij het platform, maar tegelijkertijd ligt reputatieschade op de loer. Wij voorzien kleine ondernemers, een grote bedrijven, of een non-profit instellingen van strategisch advies, workshops en creatieve middelen op het gebied van Facebook marketing.

Oplossing

Typify heeft voor meerdere klanten de nodige campagnes begeleidt. Naast het opzetten van de advertentiecampagnes heeft Typify ook gezorgd voor meer fans en engagement voor deze klanten. Door het ontwikkelen van Facebook apps is specifieke functionaliteit toegevoegd aan de fanpage’s van deze bedrijven. Facebook apps maakt eenvoudiger om acties te communiceren en het merk te versterken. 

Van Gils

Van Gils is een bekend Nederlands fashion merk voor formele en informele herenkleding. Wereldwijd worden de producten van Van Gils verkocht. Voor Van Gils heeft Typify de initiële Facebook pagina opgezet. Dankzij een uitgebreide campagne is in korte tijd een Nederlandse fan-base opgebouwd van 5.000 likes. Met behulp van apps zijn wedstrijden opgezet waarmee consumenten onder andere pakken kunnen winnen. Tegelijkertijd bouwt Van Gils een belangrijke informatiebron van klantgegevens op.

Bax-Shop.nl

Bax-Shop.nl is de grootste winkel in geluidsapparatuur, muziekinstrumenten en DJ-gear van de Benelux. Mede dankzij het advies en de Facebook applicaties van Typify heeft Bax-Shop.nl meerdere prijzen gewonnen op het gebied van Social Media. Typify heeft onder andere een group-buy app ontwikkeld. Hiermee wordt een product te koop aangeboden waarvan de prijs lager wordt zodra meer mensen mee bestellen. Dankzij het virale karakter is Facebook zeer geschikt voor dergelijke acties.

Verder heeft Typify nog verschillende wedstrijden ontwikkeld. Facebook gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun band-leden in een afbeelding slepen waarmee ze kans maken op een studio opname.

Pabo / Christine le Duc

Naast de nodige begeleiding in het opzetten van advertentie campagnes binnen Facebook heeft Typify ook voor Pabo en Christine le Duc applicaties gebouwd. De verschillende applicaties hebben genoeg omzet weten te genereren om winst te kunnen maken. Voor veel klanten is de loyaliteit aan de merken vergroot dankzij verschillende acties. De applicaties zijn allemaal meertalig opgezet en gebouwd rondom thema’s zoals het WK voetbal of de kerstperiode.

Ondertussen heeft het concern meer dan 55.000 fans weten te verzamelen.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.