Menu

Leeder Shoes

Aanleiding

Leeder Shoes & Veezel Shirts zijn Nederlandse fashionlabels, die zich richten op de stijvolle en succesvolle man met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. De webshops verkopen handgemaakte, Italiaanse schoenen en shirts voor een betaalbare prijs.

In eerste instantie was de wens om een kleinschalige webshop op te zetten met de schoenen en shirts. Nu de webshop flink gegroeid is wordt de catalogus opgesplitst over twee verschillende merknamen: Leeder en Veezel voor respectievelijk schoenen en shirts.

Oplossing

Hoewel de start kleinschalig opgezet moest worden waren de plannen direct al groots. Om die reden heeft Typify gekozen voor de schaalbaarheid van het Magento platform. Beide webshops zijn in dezelfde Magento installatie opgenomen en kunnen dus centraal onderhouden worden. Producten en informatie kan over beide webshops gedeeld worden.

De webshops ondersteunen meertaligheid en zijn gekoppeld met verschillende betaal- en verzendsystemen van onder andere PostNL, Paypal en iDeal.

De weblog wordt onderhouden in het WordPress CMS. Deze is volledig geïntegreerd met Magento. Hierdoor zien klanten geen verschil in beide omgevingen. De winkelwagen is bijvoorbeeld ook binnen het weblog zichtbaar, maar tegelijkertijd verschijnt ook het laatste weblog bericht op de webshop homepage.

Resultaat

De Magento webshop is klaar voor de toekomst dankzij de uitstekende schaalbaarheid en flexibiliteit. De webshops zijn al flink gegroeid en dit lijkt zich in de toekomst alleen maar voort te zetten. De techniek is er klaar voor!

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.