Menu

Liz & Vic

  • Client: Automatique
    E-commerce platform
  • Diensten: B2B, B2C, Development, eCommerce, Webshop, Websites
  • Technieken: CakePHP, CSS3, HTML5, jQuery, MySQL, PHP5

Aanleiding

Liz & Vic is een one-stop-shop waar verschillende webshops samen komen. De site bevat een eigen winkelmandje met afrekenproces, maar op de achtergrond worden de orders afgehandeld door aangesloten webshops. Met een sociaal karakter en het laatste fashion nieuws weet Liz & Vic de vrouw aan zich te binden.

Een grote uitdaging is de koppeling van verschillende webshops met verschillende achterliggende systemen aan het Liz & Vic platform.

Oplossing

De Liz & Vic website bevat verder een compleet profielen beheer, inclusief likes en reactiemogelijkheden. Door middel van een Fashion blog weet het platform terugkerende bezoekers te creëren. Het belangrijkste onderdeel is de shop.

Verschillende webshops leveren productinformatie via verschillende automatische koppelingen aan. De orders worden via deze koppelingen weer teruggestuurd. Dankzij het facturatie systeem worden automatisch PDF facturen verstuurd waarin orders, retouren en commissie direct verwerkt zijn.

In opdracht van Automatique heeft Typify onder meer de bouw van de verschillende koppelingen en de facturering op zich genomen. Er zijn koppelingen gebouwd met onder andere Magento webshops waarbij de volledige afhandeling geautomatiseerd plaats vindt.

Resultaat

Het platform heeft in een gesloten beta een hoop aandacht naar zich toe weten te trekken. Vele webshops waren geïnteresseerd om aangesloten te worden en ook vanuit het winkelend publiek kwamen veel positieve reacties.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.