Menu

Van Gils Fashion

Aanleiding

Het iconische modemerk Van Gils is in 2013 van start gegaan met het openen van diverse brandstores in Nederland en België. Om de fysieke winkels beter te kunnen ondersteunen en meer online activiteiten te ontplooien was er de wens om een webshop met een geïntegreerd B2B platform laten ontwikkelen. De opdracht aan Typify was om de website meer op de eindconsument te richten en het volledige systeem op basis van Drupal Commerce te ontwikkelen .

Oplossing

Typify heeft de bestaande website omgezet naar Drupal en een op maat gemaakte Drupal Commerce installatie toegevoegd voor de shop functionaliteit. De webshop hebben wij gekoppeld aan het Microsoft Dynamics ERP systeem van Van Gils. Alle product informatie wordt vanuit het systeem aangeleverd aan de webshop. De geplaatste orders worden aan het ERP systeem en aan fulfilment partner FashionWheels gestuurd. Bij verzending of annulering ontvangt de webshop een signaal van FashionWheels. Deze status update wordt aan de klant gemeld, maar ook aan het ERP systeem.

Het standaard Drupal Commerce systeem is verder uitgebreid met Apache SOLR ondersteuning, gerelateerde producten, een ‘shop by look’ sectie, een mini winkelwagen en vele andere details.

Resultaat

Typify heeft voor Van Gils een compleet responsive en meertalig onlineplatform ontwikkeld en vormgegeven. De website heeft een galerij, blog, store locator met kaart, historische tijdslijn, press clippings en een webshop waarbij merkbeleving en conversie centraal staan. Via de B2B shop (extranet) kunnen de aangesloten ondernemers inzicht krijgen in de voorraad, prijzen, collectie, orderverleden en promoties.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.