Menu

Wendy-Kristy

Aanleiding

Wendy-Kristy Hoogerbrugge is bekend van verschillende televisieprogramma’s op RTL4, RTL5, SBS6 en Veronica. Daarnaast werkt ze als model in het binnen- en buitenland voor grote merken. In 2013 werd ze verkozen tot Miss Nederland Earth. Ze vertegenwoordigt bedrijven en zet zich in voor verschillende goede doelen. Ze speelt in commercials, films en doet voice-overs.

Oplossing

Er is gekozen voor een ‘one page’ website waarbij de navigatie altijd zichtbaar in het beeld blijft staan. Bezoekers worden niet doorgeleid naar een nieuwe pagina maar een andere locatie op dezelfde pagina. Alle menu items staan in één lange webpagina onder elkaar. Dit maakt het mogelijk om ook zonder het menu door de pagina te scrollen of te swipen. Bezoekers krijgen zo in één oogopslag een mooi overzicht van alle activiteiten van Wendy-Kristy.

De website maakt gebruik van het WordPress CMS waarbinnen de inhoud volledig te beheren is. Er is functionaliteit ingebouwd voor een foto galerij, filmpjes en contactformulieren. De website is volledig responsive gemaakt waardoor alle mobiele apparaten de website correct en duidelijk kunnen weergeven.

Resultaat

Wendy-Kristy heeft nu één webplek waar al haar kwaliteiten en competenties tot zijn recht komen. De website is niet alleen een mooi digitaal visitekaartje voor opdrachtgevers maar ook een plek waar zij het laatste nieuws rond haar activiteiten kan delen. Voor stichting Humana reisde Wendy-Kristy als ambassadrice naar Malawi om de inspirerende verhalen van studente en ondernemers een groter klankboord te geven. Op haar website zijn de prachtige beelden en verhalen van deze reis terug te vinden.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.