Menu

Diensten

Wij maken op maat gemaakte websites voor ondernemers, organisaties en gevestigde merken. Heeft u een idee? We zijn hier om te helpen.

WEBSITES

Websites zijn er in alle soorten en maten. Van eenvoudig, zonder toeters en bellen, tot websites met geavanceerde technische koppelingen. Stiekem vinden wij het ontwikkelen en beheren van laatstgenoemde versie het leukst.

Websites zijn er in alle soorten en maten. Van eenvoudig, zonder toeters en bellen, tot websites met geavanceerde technische koppelingen. Stiekem vinden wij het ontwikkelen en beheren van laatstgenoemde versie het leukst.

Je kunt daarom bij ons niet alleen terecht voor een website met een goed gefundeerd ontwerp, maar ook voor de ontwikkeling van allerhande applicaties, koppelingen met complexe backend systemen of bedrijfskritische software, profielwebsites en ledenomgevingen. Per project kijken we welke techniek het beste past bij wat jij wilt bereiken.

We bouwen cloud based, bij voorkeur op basis van open source, maar closed source is wel een mogelijkheid. Uiteraard hebben we de afgelopen 10 jaar eigen modules en eigen widgets ontwikkeld, waarmee de veiligheid van jouw website of applicatie gegarandeerd is. Wil jij je website graag in eigen beheer hosten of verder ontwikkelen? Geen probleem, we zorgen er altijd voor dat we alles kunnen overdragen aan onze klanten. Wil je graag ondersteuning bij het onderhoud en de doorontwikkeling? Dan helpen we je natuurlijk graag verder!

De webapplicaties variëren van complexe backoffice systemen met koppelingen naar bedrijfskritische software tot Facebook applicaties en ecommerce platformen.

SOCIAL MEDIA

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven, maar weet jij hoe je Facebook, Twitter of LinkedIn inzet voor je bedrijf? Laat ons je helpen met die vertaalslag, van strategie tot en met praktijk.

Social media zijn niet meer weg te denken uit het online landschap, maar weet jij hoe je Facebook, Twitter of LinkedIn inzet voor je bedrijf? Laat ons je helpen met die vertaalslag, van strategie tot en met praktijk.

Met onze ervaring kunnen we bijspringen in vrijwel elk stadium van het proces. Weet wat je doel is en hoe je dat wilt bereiken, maar heb je hulp nodig bij de uitvoering? Geen probleem, we zijn thuis in het ontwikkelen van de verschillende toepassingen, zoals Facebookapps en advertentiecampagnes, inclusief CRM koppelingen.

Heb je nog vragen over de stap daarvoor? Dan adviseren we je graag over de juiste richting, strategie en praktische mogelijkheden.

Ben je tot slot zover dat je het zelf verder wilt oppakken, dan dragen we onze kennis graag aan je over in een social media training of workshop!

SEO

Als je een website hebt, wil je dat deze gevonden wordt. Dat jouw website technisch gezien goed is ingericht voor zoekmachines, is voor ons vanzelfsprekend. Maar ook na oplevering kijken we graag met je mee.

Met de inzet van verschillende methoden helpen we je om organisch een hogere positie te bereiken in de zoekresultaten van o.a. Google. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van de inhoud met de juiste keywoorden, of aan linkopbouw door het plaatsen van artikelen op relevante andere websites. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. We beloven je niet dat je binnen een dag op de eerste plek in Google staat. We beloven je wel een duurzaam resultaat, dat ook op de langere termijn zijn vruchten afwerpt.

MOBILE

Steeds meer mensen maken gebruik van het internet via een smartphone of tablet. Wij zorgen er voor dat je ook via de mobiele weg goed te bereiken bent.

Steeds meer mensen maken gebruik van het internet via een smartphone of tablet. Wij zorgen er voor dat je ook via de mobiele weg goed te bereiken bent.

Afhankelijk van je doelstellingen, product, dienst en je doelgroep, kijken we wat voor jou de meest rendabele oplossing is. Het kan zijn dat we uitkomen op een responsive website die zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker. Maar soms is een aparte mobiele site een betere optie, of een app speciaal voor smartphone of tablet. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat bezoekers kunnen vinden wat ze willen vinden en kunnen doen wat ze moeten doen. Of dat nu ‘on the go’ per smartphone is, of ’s avonds op de bank met een tablet.

ECOMMERCE

Een webshop starten is één, je e-commerce activiteiten zo inrichten dat ze converteren tot aankopen, is twee. Wij helpen je zowel technisch, als commercieel, om succesvol online te verkopen.

Een webshop starten is één, je e-commerce activiteiten zo inrichten dat ze converteren tot aankopen, is twee. Wij helpen je zowel technisch, als commercieel, om succesvol online te verkopen.

Dit doen we op een resultaatgedreven manier, verkoop realiseren staat centraal. Dat betekent dat we een ontwerp maken dat jouw klant aan de voorkant verleidt. Dat we testen of wat wij bedenken, in de praktijk ook werkt. En dat we als jouw webwinkel eenmaal live is, graag blijven doorontwikkelen. Op basis van A/B testresultaten, heat maps en audits, kijken we wat er anders moet, of beter kan.

Tegelijkertijd zorgen we er aan de achterkant voor dat de systemen die jij gebruikt vlekkeloos samenwerken met jouw webwinkel. Zodat jij jouw klant goed kunt helpen en de techniek de gebruikerservaring niet onderbreekt.

CAMPAGNES

Jij hebt een merk, product of dienst waar je resultaat mee wilt behalen. Wij verleiden jouw doelgroep op verschillende manieren tot actie.

Jij hebt een merk, product of dienst waar je resultaat mee wilt behalen. Wij verleiden jouw doelgroep op verschillende manieren tot actie.

We zorgen niet alleen voor vindbaarheid, maar voor echte aandacht. We verleiden jouw doelgroep tot clicks, downloads, aankopen, actie en reactie. Daarvoor gebruiken we meerdere methoden, die we met elkaar combineren. Bijvoorbeeld SEA, affiliate marketing, Facebookacties, voucherdeals, banners of content marketing. Welke mix het precies wordt, is afhankelijk van wat jij wilt bereiken. Uiteraard denken we daarbij graag met je mee en helpen we je om realistische en meetbare doelen te stellen.

Intranet / Extranet

Een intranet is een belangrijk hulpmiddel voor het waarborgen van informatie en kennis binnen een organisatie. Werknemers kunnen optimaal samenwerken en sociale interactie aan gaan met elkaar.

Een intranet is een belangrijk hulpmiddel voor het waarborgen van informatie en kennis binnen een organisatie. Werknemers kunnen sociale interactie aan gaan met elkaar. Dit versterkt de onderlinge band, maar vergroot ook de communicatie. Een intranet kan gebruikt worden om documenten te delen, projectgroepen aan te maken, uren te registreren en nog vele andere zaken die van belang kunnen zijn binnen een organisatie. Toegang tot het intranet is beperkt tot de werknemers van het bedrijf.

Een extranet biedt daarnaast nog een laag waarbij gebruikers van buiten de organisatie in kunnen loggen. Denk daarbij aan leveranciers en afnemers bijvoorbeeld. Je klanten kunnen (oude) facturen terug vinden, direct bestellingen plaatsen of specifieke informatie delen. Daarnaast geef je zelf inzicht in de werkprocessen en voortgang zonder hier direct met de klant contact te hoeven leggen. Er ontstaat meer transparantie met minder handelingen. Uiteraard bepaal je zelf wie toegang krijgt tot welke informatie.

Intra- en extranetten kunnen ook gecombineerd worden. Eventueel kunnen beide ingebouwd worden in een website. Waar vroeger dure ERP pakketten aan de basis stonden voor de automatisering binnen een organisatie zien we dit nu langzaam veranderen. Applicaties in de webbrowser, eventueel gehost in de cloud, zijn goedkoper, beter beheersbaar, toegankelijker en vele malen efficiënter.

Open Atrium

Typify maakt graag gebruik van open source software en kiest bij intra- en extranetten dan ook voor pakketten met open source licenties. Een belangrijke speler in deze markt is Open Atrium. Dit systeem kan gratis gebruikt worden en is gebaseerd op het Drupal framework. Het is hierdoor uitermate geschikt voor integratie met de website.

Samenwerken is een belangrijk focuspoint van Open Atrium met ondersteuning voor project groepen en uitgebreide toegangsinstellingen. Documentenbeheer, landingspagina’s, discussies, agenda’s, Wiki’s en issue tracking zijn standaard onderdeel van het pakket dat relatief eenvoudig uitgebreid kan worden.

Nuxeo

Ook Nuxeo is een open source platform waarbinnen website, intra- en extranet gebouwd kunnen worden. Nuxeo richt zich meer op het beheer en behoud van informatie. Zowel in de vorm van documenten als verschillende soorten media. Centraal in het systeem staan cases, hiermee worden processen gewaarborgd en gedocumenteerd. Verschillende gebruikers zijn aan een dergelijke case gekoppeld en hebben hun eigen verantwoordelijkheden.

Het gebruik van webapplicaties om de productiviteit te verhogen kan in iedere organisatie. Geïnteresseerd? Wij gaan graag de uitdaging aan en beginnen met een vrijblijvend advies gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Support

Bij Typify staan wij in dienst van onze klanten. Onze support afdeling staat dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te sporen en op te lossen.

Bij Typify staan wij in dienst van onze klanten. Onze support afdeling staat dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te sporen en op te lossen.

Ieder project vraagt om een ander niveau van ondersteuning. Denk daarbij aan bijvoorbeeld bereikbaarheid, reactiesnelheid en backup omgevingen. Om daar op in te spelen biedt Typify verschillende support contracten (SLA) aan. Hierin worden de afspraken vastgelegd waardoor we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Typify kan daarnaast ook support bieden op bestaande projecten die niet door ons zijn uitgevoerd.

De helpdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Alle verzoeken worden vastgelegd in een ticket systeem die de voortgang bewaakt. Zo weet je zeker dat je vragen op tijd behandeld worden.

Hosting

Typify biedt aan haar klanten hosting van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zorgen er voor dat je website snel laadt, goed beveiligd is en 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te bereiken is.

Typify biedt aan haar klanten hosting van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zorgen er voor dat je website snel laadt, goed beveiligd is en 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te bereiken is. Typify onderhoudt servers in een datacenter in Amsterdam. Deze zijn voorzien van snelle hardware, geautomatiseerde backups en de benodigde beveiliging.

Typify onderscheidt zich in hosting van veel andere partijen door niet te veel websites op een server te plaatsen. Bij shared hosting providers worden 200 tot 1000 websites op een server geplaatst. Afhankelijk van de grootte en drukte van de website plaatst Typify niet meer dan 15 websites op een server. Dit heeft als voordeel dat websites snel en betrouwbaar zijn. Een belangrijke graadmeter voor Google en je bezoekers.

Doordat de websites op de servers in beheer zijn bij Typify kunnen klanten geen scripts plaatsen die de werking van je website kunnen beïnvloeden of de servers zelfs (onbedoeld) offline kunnen halen.

Naast shared hosting biedt Typify ook de mogelijkheid om een eigen server in ons datacenter aan te schaffen. Het beheer van deze server(s) kun je aan ons uitbesteden of zelf op je nemen.

Een andere optie is om de website of applicatie in de cloud te hosten. Typify doet het beheer van Amazon cloud servers voor meerdere klanten. Het voordeel van hosten in de cloud is de flexibiliteit en de relatief lage kosten voor opslag en bandbreedte.

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.