Menu

Hosting

Typify biedt aan haar klanten hosting van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zien hosting als onderdeel van onze dienstverlening en doen dit tegen kostprijs. Typify onderhoudt servers in een datacenter in Amsterdam. Deze zijn voorzien van snelle hardware, geautomatiseerde backups en de benodigde beveiliging.

Typify onderscheidt zich in hosting van veel andere partijen door niet te veel websites op een server te plaatsen. Bij shared hosting providers worden 200 tot 1000 websites op een server geplaatst. Afhankelijk van de grootte en drukte van de website plaatst Typify niet meer dan 15 websites op een server. Dit heeft als voordeel dat websites snel en betrouwbaar zijn. Een belangrijke graadmeter voor Google en uw bezoekers.

Doordat de websites op de servers in beheer zijn bij Typify kunnen klanten geen scripts plaatsen die de werking van uw website kunnen beïnvloeden of de servers zelfs (onbedoeld) offline kunnen halen.

Naast shared hosting biedt Typify ook de mogelijkheid om een eigen server in ons datacenter aan te schaffen. Het beheer van deze server(s) kunt u ook aan ons uitbesteden of zelf op u nemen.

Een andere optie is om uw website of applicatie in de cloud te hosten. Typify doet het beheer van Amazon cloud servers voor meerdere klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.