Menu

Typify zoekt PHP developers

Werken bij Typify betekent werken in een kleine onderneming waar je de ruimte krijgt om je stempel te drukken en door te groeien. Naast een team van slimme collega’s en een prettige werkomgeving bieden we ook een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Op dit moment zijn wij voornamelijk op zoek naar webdevelopers van alle (junior met ervaring, medior en senior) niveaus voor minimaal 2 dagen in de week. Ben jij die hobbyist die van jongs af aan bezig is met programmeren en/of heb jij al enige jaren ervaring in het vak? Dan zijn wij naar je op zoek.

We verwachten van webdevelopers gedegen ervaring met PHP, MySQL en enkele CMS systemen en frameworks. Kennis van HTML/CSS, maar ook Java is een pré. Je moet kunnen denken als een developer en over een goed oplossend vermogen beschikken. Je moet openstaan voor het leren en gebruiken van nieuwe technologieën en API’s en daar een uitdaging in zien.

Indien je jezelf herkent in het geschetste profiel kun je jouw sollicitatie mailen naarof gebruik het contact formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.

Bel, mail of volg ons

Bel ons op: 070 780 11 55
Copyright © 2004 - 2018 Internetbureau Typify B.V. Regulusweg 11, 2516 AC DEN HAAG

Contact info

Sluiten
Internetbureau Typify B.V.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Bel of Fax ons:
Tel:070 780 11 55
Fax:070 780 11 52
E-mail ons:
info@typify.nl

De velden met een * zijn nodig voor een juiste verzending van dit bericht.