Terug naar overzicht

StudentsPlus

Leerlingen en bijlesgevers op de juiste manier matchen
120%
More sales
2021
Located
3+
Sites

Client

Bij StudentsPlus kun je terecht voor betaalbare en hoogwaardige bijles aan huis, die volledig op maat wordt gemaakt voor elke studievraag. StudentsPlus maakt de koppeling tussen leerling en bijlesgever en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het vinden van de juiste oplossingen voor elke studievraag. Ze streven naar een persoonlijke aanpak bij het maken van koppelingen tussen leerling en bijlesdocent.

Problem

De website voldeed niet meer aan de online ambities van StudentsPlus. Het ontbrak aan empathie, persuasion en storytelling waarmee de conversie positief te beïnvloeden is. Veel call-to-actions hadden geen eigen attentiewaarde of onderscheidend vermogen. De nieuwe website moest naast beter converteren en nieuwe leads genereren meer een eigen identiteit krijgen.

Solution

Met een slimme strategie en webdesign hebben we een gloednieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor StudentsPlus. We hebben de website van StudentsPlus herontworpen met focus op gebruiksvriendelijkheid en een betere gebruikservaring. Het platform heeft een unieke identiteit, moderne look and feel, en filtert eenvoudig en op een slimme manier geschikte bijlesgevers in de buurt. Hierdoor converteert het platform veel beter en genereert het nieuwe en relevante leads!