Drupal Commerce

Ontwikkel je webshop met Drupal Commerce. Met onze hulp biedt je je klanten een zorgeloze e-commerce ervaring. Drupal Commerce is een geweldig platform voor het bouwen van op maat gemaakte e-commerce applicaties die zijn afgestemd op specifieke zakelijke vereisten. De flexibiliteit van Drupal Commerce modules zorgt voor concurrentievoordeel en kan meer mogelijkheden bieden dan een regulier e-commerce pakket. Of je nu een typische online winkel bouwt of digitale goederen zoals downloadables, abonnementen of lidmaatschappen wilt verkopen, Drupal Commerce is een goede keuze.

Onze Drupal Commerce diensten

We kunnen jouw e-commerce website helemaal opnieuw maken. Hierbij beginnen we met het verzamelen van jouw behoeften en matchen deze vervolgens met de juiste functies van Drupal Commerce 

Hierna plannen we de architecteur van uw website en stellen we de beste hostingopties voor die we later kunnen beheren. In de volgende, belangrijkste projectfase ontwikkelen en leveren we een moderne, solide en bugvrije webshop. Tot slot zullen we deze onderhouden om de constante veiligheid en het ontbreken van verstoringen te garanderen.

Ook bieden we ondersteuning voor bestaande Drupal commerce websites. Heb je al een Drupal commerce project? Dan kunnen we je helpen met de verdere ontwikkeling ervan door nieuwe functies toe te voegen, bugs op te lossen, beveiligingsupdates uit te voeren en doorlopende ondersteuning te bieden.

Drupal Commerce producten weergeven en zoeken

Wij kunnen de effectiviteit van jouw e-commerce website garanderen door middel van duidelijke en aantrekkelijke productpagina's. Ze kunnen fotogalerijen, productoverzichten, gedetailleerde beschrijvingen, aanpassingsmogelijkheden, betalingsopties, recensies en soortgelijke en gerelateerde productsuggesties bevatten. Heb je een complex aanbod of verkoopproces? Dan kunnen we een productcatalogus ontwerpen en ontwikkelen met productspecificaties, video's en relevante inhoud. Om ervoor te zorgen dat uw klanten gemakkelijk de benodigde oplossingen kunnen vinden, implementeren we categorieën en geavanceerd zoeken naar producten met filters en facetten.

 

Drupal Commerce-thema's

De juiste productpresentatie is vaak doorslaggevend bij aankoopbeslissingen. Met de commerce thema’s van Drupal kunnen onze UX/UI-ontwerpers je helpen meer potentiële klanten aan te trekken en de verkoop te verhogen.

Afgezien van de productpagina's hebben e-commercewebsites veel schermen nodig (winkelwagentje, afrekenen, etc.) om een volledige ervaring te bieden. We kunnen een hoogwaardig en onderhoudbaar Drupal-thema leveren dat op alle apparaten werkt.

 

Functionaliteiten inkoopproces

Om de totale bestelwaarde en cross-selling van producten te verhogen, kunnen we prijsregels implementeren. Denk hierbij aan koop-één-krijg-één-gratis-schema's, bulkkortingen, totale bestelkortingen en verschillende prijzen voor verschillende gebruikers. Als de productprijs niet vaststaat maar afhangt van de geselecteerde items en configuratie, voegen we Drupal Commerce-prijscomponenten toe die dit op een handige manier beheren.

 

Drupal Commerce-betaalmethoden

We hebben uitgebreide ervaring met het integreren van verschillende betalingsgateways zoals PayPal, Authorize.net, Braintree, Opayo, Worldpay en nog veel meer. We zorgen ervoor dat de oplossingen PCI-compatibel en veilig zijn. We kunnen u ook helpen bij het kiezen van een gateway die terugkerende betalingen ondersteunt. We controleren tot slot of een bepaalde keuze verlopen creditcards, een gebrek aan saldo op klantaccounts en het tijdstip van facturering beheert.

 

Drupal Commerce integraties

We kunnen uw e-commerce website integreren met de tools van derden die u nodig heeft. Dit kan het Product Information Management (PIM)-systeem zijn. Hiermee kan je vanaf één plek productgegevens over uw verschillende verkoopkanalen  beheren. We kunnen ook integratie met een e-mail marketing platform doen, b.v. Mailchimp, of een tool om de conversie op je website bij te houden, b.v. Google Analytics.

Enthousiast?

Wij staan voor jou klaar! Als full service digital agency combineren wij jouw kennis van de markt met onze kennis van de digitale wereld. Neem contact op en start jouw transformatie.

Hans Nagtegaal
Managing Director

voor vragen over Design of Development

Wij helpen je graag

1Waar kunnen we je bij helpen? Kies je onderwerp.
Category
1/4
Leave your contact details and we get in touch.
Hans Nagtegaal
Hans Nagtegaal
Managing Director
ballon