Drupal Support

Typify biedt Drupal support en onderhoudt  jouw Drupal-website of -applicatie, zodat jij kan je kan focussen op je bedrijf. 

Met meer dan 15 Drupal specialisten en een rijk portfolio aan projecten zijn we een bewezen partner voor Drupal-ondersteuning en -ontwikkeling. We zorgen ervoor dat jouw website of applicatie goed functioneert, up-to-date en veilig is. We zien graag dat onze klanten hun glimlach behouden, dus ook bij technische verbeteringen binnen Drupal, bieden we support aan. 
 

Hoe kunnen we je helpen? 

Bugfixing

We helpen je met de problemen met betrekking tot o.a. Drupal, CSS, JavaScript en PHP. Als er fouten of problemen zijn, kunnen we snel reageren. Onze Drupal specialisten  kunnen naadloos overschakelen van het voltooien van de huidige taken naar het oplossen van bugs.

Drupal security updates

We voeren regelmatig de updates van de Drupal-kern en -modules uit, omdat de nieuwe versies meestal beveiligingspatches en verbeterde functies bevatten. Zelfs de meest complexe updates gaan we niet uit de weg. 

Continuous development 

Aan de hand van jouw wensen helpen wij je met de ontwikkeling van jouw website of applicatie. Denk bijvoorbeeld gaan het toevoegen van een nieuwe integratie of het aanmaken van een nieuwe landingspagina.

 

De voordelen van onze Drupal support service

  • meer dan 13 jaar ervaring met Drupal
  • werk met een betrokken en gedreven support team 
  • meer dan 15 Drupal specialisten in dienst 
  • monitoren van beveiligingsupdates
  • uitstekende service en communicatie 
  • implementatie van updates en issues 
  • Ons team is responsief, beschikbaar en staat klaar om problemen voor je te beoordelen en op te lossen.

 

Enthousiast?

Wij staan voor jou klaar! Als full service digital agency combineren wij jouw kennis van de markt met onze kennis van de digitale wereld. Neem contact op en start jouw transformatie.

Hans Nagtegaal
Managing Director

voor vragen over Design of Development

Wij helpen je graag

1Waar kunnen we je bij helpen? Kies je onderwerp.
Category
1/4
Leave your contact details and we get in touch.
Hans Nagtegaal
Hans Nagtegaal
Managing Director
ballon