Drupal CMS

Drupal 10 is de nieuwste, beste uitgave van 's werelds meest gebruikte enterprise-web CMS. Het is snel en flexibel. Drupal maakt handig gebruik van de geconcentreerde innovatie vanuit zijn open source-community.

Drupal 10 heeft iets voor een ieder die te maken heeft met online inhoud en digitale ervaring binnen uw organisatie. Van zakelijke beslissers, digitale marketeers en contentmanagers tot webontwikkelaars, technische architecten en IT-professionals. Hoewel het kernplatform van Drupal 8 meer dan 200 nieuwe functies heeft ingebouwd, is het veel meer dan een verzameling functies. Drupal 8 is hét platform om digitaal succes te behalen.

Waarom Drupal?
Drupal 10 is de grootste update in de geschiedenis van Drupal. Content maken is nu nog eenvoudiger, elk ingebouwd thema is compleet responsief ontworpen en ondersteunt meertaligheid. Ook speelt Drupal leuk met de e-mail, analyses, marketingautomatisering en andere digitale technologische oplossingen van uw organisatie.

Meer dan 4500 mensen, bedrijven en organisaties droegen hun tijd, ervaring en verbeeldingskracht bij. Het resultaat? Een kernplatform met meer dan 200 nieuwe en verbeterde functies. Maar Drupal 8 is veel meer dan een verzameling functies. Drupal 10 is het platform dat je gebruikt om digitaal succes te behalen.

Enthousiast?

Wij staan voor jou klaar! Als full service digital agency combineren wij jouw kennis van de markt met onze kennis van de digitale wereld. Neem contact op en start jouw transformatie.

Hans Nagtegaal
Managing Director

voor vragen over Design of Development

Wij helpen je graag

1Waar kunnen we je bij helpen? Kies je onderwerp.
Category
1/4
Leave your contact details and we get in touch.
Hans Nagtegaal
Hans Nagtegaal
Managing Director
ballon