Terug naar overzicht

TotalEnergies

Werken bij Total Energies
189%
More sales
2021
Date
4+
Sites

Client

TotalEnergies mag zichzelf als multinationale olie- en gasonderneming schalen onder één van de zeven supermajors binnen de oliemaatschappijen. Energie en mobiliteit staan centraal bij TotalEnergies. Daarom is het voor de organisatie van groot belang dat de benzinepompen overal in het land draaiend blijven. En dat wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door goed personeel. TotalEnergies was op zoek naar een partij die ervaring heeft met internationale klanten, het ontwikkelen van vacaturesites én een oplossing kon bedenken voor het werven van geschikt personeel.

 

Problem

Maar wat als het personeel voor deze branche moeilijk te werven is? De grootste uitdaging was om mensen te werven die bereidt zijn om enerzijds in de detailhandel te werken en anderzijds de luxe hadden van een auto, omdat benzinepompen anders moeilijk tot bijna niet te bereiken zijn. Binnen deze kleine doelgroep van retail medewerkers kan dat heel lastig zijn. Zij zijn vaak jong en/of beschikken niet over een auto.

 

Solution

Voor TotalEnergies hebben wij een vacaturesite ontwikkelt die door middel van slimme onboarding technieken de vacatures bij de benzinepompen op een leuke en aantrekkelijke manier uitlicht. Om dit te realiseren, bedacht ons team van creatievelingen het volgende: de sollicitaties worden opgevolgd via een applicant tracking system. Dit maakt het voor TotalEnergies mogelijk om volgens workflows eenvoudig het juiste personeel te werven. De website spreekt de juiste doelgroep aan, namelijk personeel die op zoek is naar meer energie in hun werk!